В процес на разработка!

Нужно ни е малко време, за да обновим информацията за тази страница!

Може да разгледате:

В процес на разработка!

Нужно ни е малко време, за да обновим информацията за тази страница!

Може да разгледате:

Най-добрите превозвачи!

Ние се доверяваме само на най-добрите профеионалисти в транспорта

Какво предлагаме:

Контактите ни с утвърдени превозвачи ни позволява да предложим на нашите клиенти:

  • Превоз на цял товар, в автомобил, съобразен със спецификите на стоката;
  • Превоз на групажни пратки, състоящи се от няколко кашона или 1-2 палета;
  • Превоз на опасни стоки под режим ADR;
  • Превоз на отпадъци;
  • Превоз на хранителни продукти, съгласно изискванията на БАБХ, HACCP и др.
Контакти

Поискайте своята персонализирана оферта сега:

ЗАПИТВАНЕ

Какво казват нашите партньори:

Познавам и съм работила с Петър в периода 2013 - 2018 г. Оценявам високо неговия професионализъм, компетентност и лоялност. Впечатлена съм от познанията му в областта на транспорта, спедицията и информационните технологии. По време на съвместната ни работа съм разчитала на партньорството му и изказвам подчертано задоволство! Млад, амбициозен и проспериращ. Притежаващ потенциал - който не престава да развива.

Цветелина Дочева

Мараната Лоджистик ООД, гр. София

За периода от 2015 година досега сме извършили десетки транспорти с г-н Стефанов, които са изпълнени коректно и навреме! Считаме, че фирма "Люмондар" ЕООД, гр. Враца, с управител Петър Иванов Стефанов е надежден партньор, с който се надяваме да работим и занапред.

Румен Митев

ХАДО България ООД, гр. София

Работим с Петър Стефанов от 2013 година като спедитор/превозвач на стоки за наши директни клиенти. Доставките ни се извършват по заложените от нас конкретни параметри и срокове. Изразяваме удовлетворението си от съвместната ни работа, благодарим за професионалното мнение и отличните делови отношения. Считаме, че "Люмондар" ЕООД е надежден и сигурен партньор, чийто услуги ще продължим да ползваме, и като такъв го препоръчваме на всички бъдещи партньори, за които са важни навременни и безпроблемни доставки.

Иван Даракчиев / Нели Мендова

Унилог ООД, гр. София

За периода на нашето сътрудничество можем да кажем, че г-н Стефанов работи точно и коректно! Възложените транспорти са изпълнени качествено и е спазен договорения срок. Доволни сме от партньорството с г-н Стефанов, комуникацията е изключително лесна, оказва съдействие в ключови моменти и с лекота се разрешават възникнали проблеми. Коректното, компетентното и професионално обслужване от страна на Петър Стефанов, а сега в лицето на фирма "Люмондар" ЕООД, прави фирмата предпочитан партньор и спедитор.

Любка Чолакова

Транспорт България ЕООД, гр. София

Бихме искали да Ви информираме, че познаваме и работим с г-н Стефанов повече от 7 години и винаги всички сделки са били коректно и професионално извършени. За нас фирма Люмондар ЕООД, гр. Враца, с управител Петър Иванов Стефанов е надежден и стабилен партньор, с който ще работим и занапред.

Боряна Савова

Феркам България ЕООД